Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:54:30 GMT

از لغو حالت فوق العاده خوزستان تا 3 میلیون تومان کف خط فقر

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۴۰۶۶

از لغو حالت فوق العاده خوزستان تا 3 میلیون تومان کف خط فقر

استانها - ایرنا - سفر رئیس جمهوری به کرمانشاه، مردم ایران زیربار سازش با آمریکا نمی روند، 3 میلیون تومان کف خط فقر، سیلزدگان فراموش نمی شوند، لغو حالت فوق العاده خوزستان، افزایش زمان بازپرداخت تسهیلات مناطق سیلزده، اختصاص 150 میلیون یورو به منابع طبیعی و رتبه دوم ایران در آسیا در حوزه داروهای زیستی، گزیده ای از اخبار 24 ساعت گذشته استانها است که روی خروجی های ایرنا منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت استان های ایرنا مجموعه ای از اخبار 31 استان کشور است که خلاصه ای از آن هر روز به صورت مختصر جمع بندی و ارائه می شود.

*جبران از منابع دیگر در صورت کاهش درآمد نفت
رئیس جمهوری امروز در جریان سفر به کرمانشاه با تاکید بر اینکه حرف آمریکایی ها بی اساس است، گفت: اگر پول نفت هم کمتر به ما برسد از جای دیگر جبران خواهیم کرد، ضمن اینکه نفت را به فروش می رسانیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی که به منظور افتتاح طرح های کشاورزی، صنعتی و عمران شهری به این استان رفته است، تاکیدکرد: ما منطقه و قدرت ایران را بهتر از آمریکایی ها می شناسیم.
امروز در این سفر مرحله نخست طرح مهم و بزرگ تنظیم و انتقال آب های گرمسیری با هدف مدیریت و کنترل آب‌های سطحی و جلوگیری از وقوع سیل، تامین آب شرب کشاورزی و نیازهای ضروری مردم استان و توسعه استان‌های غرب و جنوب کشور با هزینه 4 هزار میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسید.
مرحله اول طرح ذوب آهن بیستون شامل ذوب و ریخته‌گری هم در این سفر دو روزه رئیس جمهوری با ظرفیت 250 هزار تن در سال و اشتغال 600 نفر راه اندازی شد.

*مردم ایران زیر بار سازش با آمریکا نمی روند

مشاور و دستیار فرمانده کل ارتش هم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیر کبیر اراک گفت: آمریکا همواره از هر ابزاری برای ضربه زدن به نظام اسلامی و تضعیف حقوق ملت استفاده کرده و به همین دلیل مردم ایران زیر بار سازش با آمریکا نخواهند رفت.
امیر سرتیپ «فرزاد اسماعیلی» افزود: ترور 17 هزار نفر از شخصیت های انقلاب اسلامی، ایجاد ناامنی در نقاط مختلف ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب، حمایت از صدام در جنگ تحمیلی، تهدیدها و تحریم های اقتصادی از مهمترین جنایت های آمریکا بر علیه انقلاب اسلامی است.

*اتکا به توان داخل تنها راه حل مشکلات کشور

رئیس قوه قضاییه هم که به سیستان و بلوچستان سفر کرده است در دیدار با سران طوایف و بزرگان این استان گفت: تجربه چندین ساله نشان داده که هرگز نمی توان به دشمنان اعتماد و به بیگانگان اتکا کرد و تنها راه موفقیت اتکا به توانمندی ها، ذخایر مادی و معنوی داخلی است.
حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمنان را از ویژگی های کریمان عنوان و اظهارکرد: دشمنان به دنبال تسلیم شدن ملت ایران مقابل خواسته های خود هستند که همگان با پیروی از رهبر معظم انقلاب و شهدا هرگز زیر بار این ذلت نخواهند رفت.

*مسئولان در دوران جنگ تحمیلی، بیشتر در کنار کارگران بودند

همزمان با روز کارگر خبری هم از رییس شورای اسلامی شهر تهران منتشر شده است که طی آن با بیان اینکه شرایط اقتصادی امروز مانند دوران جنگ تحمیلی شده و در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: مسئولان در آن زمان بیشتر در کنار و همراه کارگران بودند.
محسن هاشمی رفسنجانی افزود: اکنون آسیب پذیری قشر کارگر بیشتر شده و بالا رفتن اختلاف طبقاتی باعث نگرانی کارگران شده که امیدواریم مسئولان نسبت به این امر حساس شوند و لازمه داشتن قشر کارگر مرفه، رونق تولید است و باید نقدینگی افسار گسیخته به سمت سرمایه گذاری برای تولید رود.

*3 میلیون کف خط فقر است

«علیرضا محجوب» نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیران و دست اندرکاران کارگری با بیان اینکه به فکر پرداخت کمتر از سه میلیون تومان به کارگران نباشید، تصریح کرد: این کف خط فقر است نه کف حداقل.

*سیل زدگان فراموش نمی شوند

به روال هفته ها و روزهای گذشته از بهار؛ تبعات سیل و پیگیری های مداوم مردم و مسئولان برای حل و رفع مشکلات سیلزدگان و خدمات رسانی مناسب به آسیب دیدگان، همچنان بخشی از اخبار استان های ایرنا را به خود اختصاص داده است.
در میان اخبار و عناوین مربوط به سیل، گزارشی با عنوان 'سیل زدگان فراموش نمی شوند' به این موضوع پرداخته؛ این درحالی است که طی ماه گذشته هم شاهد بوده ایم همه آحاد اعم از مردم و مسئولان در کنار سیل زدگان قرار گرفته اند تا با همدلی و همگامی هر چه سریعتر وضعیت مردم آسیب دیده از این حوادث که کم هم نیستند به حالت عادی بازگردد.
در بخشی از این گزارش آمده است «گرچه حادثه وقوع سیل و ابعاد آن به حدی بود که آثار آن با گذشت بیش از 40 روز هنوز باقی است، اما ملت و دولت تا کنون اثبات کرده اند که هموطنان سیل زده خود را هیچگاه فراموش نمی کنند وتلاش ها برای جبران خسارت ها و کاهش رنج های مردم در این مناطق هرروز سرعت بیشتری می گیرد.»

*حالت فوق العاده در خوزستان لغو شد

شاید از جمله خبرهای خوب این روزها لغو حالت فوق العاده خوزستان است که امروز از سوی استاندار خوزستان اعلام شد و غلامرضا شریعتی گفت: با توجه به کاهش دبی سدهای این استان در روزهای اخیر و برطرف شدن خطر سیل و آبگرفتگی، از روز چهارشنبه 11 فروردین در این استان این شرایط که از 10 فروردین اعلام شده بود لغو گردید.

*آغاز توزیع 10 هزار بسته لوازم خانگی بین سیل زدگان خوزستان

توزیع و اهدای 10 هزار بسته لوازم خانگی به مردم سیل زده خوزستان و بهره‌برداری از یک هزار و 886 طرح اشتغال زایی و چهار هزار و 237 پروژه عمرانی توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که امروز در اهواز آغاز شد گوشه ای از این همدلی و همراهی است.
این بسته‌های لوازم خانگی شامل یخچال، قالی و تعدادی وسایل آشپزخانه به ارزش 50 میلیون ریال است که از امروز بین خانواده‌های آسیب‌دیده در مناطق سیل زده توزیع می‌شود.
41 هزار بسته غذایی، بهداشتی و وسایل ضروری منزل از محل کمک های مردمی، خیرین، درآمد موقوفه ها و بقاع متبرکه از حرم مطهر علی ابن مهزیار اهوازی(ع) برای ساکنان مناطق سیل زده خوزستان ارسال شد هم خبری دیگر است که شاهدی بر همراهی با سیلزدگان است و اینکه آنان فراموش نمی شوند تا زندگیشان به حالت عادی بازگردد.

*ساخت واحدهای مسکونی ماژین هفته آینده آغاز می شود

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هم از آغاز کار ساخت واحدهای مسکونی تخریب شده بخش ماژین استان ایلام بر اثر سیلاب از هفته آینده خبر داد و گفت: بنیاد مسکن وضعیت تمام مناطق سیل زده استان از جمله بخش ماژین در شهرستان دره شهر را بررسی و آماده ساخت و تعمیر واحدهای مسکونی مردم است.

*افزایش زمان بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه در استانهای سیلزده

اما در خبری دیگر در رابطه با سیل و اقدامات جبرانی هم آمده است که شورای پول و اعتبار با افزایش حداکثر زمان بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی برای جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین ماه در استان های آسیب دیده موافقت کرد.
در این نشست مقرر شد برای جبران خسارت های ناشی از سیل فروردین ماه سال 1398 در همه استان های آسیب دیده، حداکثر زمان بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی (با نرخ کارمزد چهار درصد) به مدت هفت سال برای بخش کشاورزی و 15 سال (با احتساب دوره تنفس حداکثر به مدت سه سال) برای بخش مسکن افزایش یابد.

* رشد 1.5 برابری بودجه صندوق بیمه محصولات کشاورزی

در مطلبی هم از حوزه کشاورزی هم احمد علی کیخا رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در مهاباد اعلام کرد که بودجه صندوق بیمه محصولات کشاورزی طی سال جاری نسبت به پارسال 1.5 برابر شده و به 15 هزار میلیارد ریال رسیده است تا درصد بسیار زیادی از مطالبات کشاورزان در حوزه بیمه محصولات کشاورزی که از سالهای قبل معوق مانده پرداخت شود.

*اختصاص 150 میلیون یورو برای بهبود منابع طبیعی

اختصاص 150 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اجازه رهبر معظم انقلاب در سال جاری هم عنوان خبری است که به نوعی مرتبط با سیل و اقدامات پیشگیرانه آن محسوب می شود و از قول رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اعلام شد.
خلیل آقایی در ملایر همدان افزود: در همین راستا مجلس شورای اسلامی به همراه دولت اختصاص این مبلغ از صندوق توسعه ملی را مصوب و به سازمان ابلاغ کرد.

*انجام عملیات مبارزه با ملخ صحرایی درسطح 55 هزار هکتار

اما در کنار سیل و بارش های گسترده، با بهبود سطح مراتع و غیره شاهد هجوم ملخ ها در کشور هستیم که در این راستا، مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: از بهمن ماه پارسال تاکنون در سطح 55 هزار هکتار از اراضی کشور با آفت ملخ صحرایی مهاجم مبارزه شده است.
سعید معین نمینی افزود: مبارزه همه جانبه با این آفت خطرناک در 6 استان جنوبی (خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان کرمان) با محوریت 2 استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان ادامه دارد هجومی گسترده که در 4 دهه گذشته بی سابقه است.

*ارائه آموزش های مهارتی به 1.5میلیون نفر در سال

در حوزه اجتماعی هم مطلبی با عنوان 'ارائه آموزش های فنی و حرفه ای سالانه 1.5 میلیون نفر مهارت آموز در کشور' به نقل از«سلیمان پاک ‌سرشت» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در سفر به آذربایجان غربی بر روی اخبار استان های ایرنا قرار گرفته است که گفته است : 43 درصد از افراد آموزش دیده مهارت های فنی و حرفه ای در حال حاضر مشغول به کار هستند.

*ایران دارنده رتبه دوم آسیا در حوزه داروهای زیستی

در خبری هم به نقل از دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم امروز اعلام شد : ایران اکنون در حوزه زیست فناوری دریایی در آسیا رتبه قابل قبولی دارد تا جایی که در حوزه داروهای زیستی پس از کشور ژاپن رتبه دوم قاره را به خود اختصاص داده است.
مصطفی قانعی در بوشهر افزود: ایران بر اساس چشم اندازی که برای خود تعریف کرده در صدد گرفتن سهم سه درصدی از بازار زیست و فناوری در حدود 30 میلیارد دلار است.

*وارداتی بودن فقط سه درصد داروهای مصرفی در کشور

مهدی پیرصالحی رییس سازمان غذا و دارو هم امروز در خبری دیگر در کاشان گفت: تنها سه درصد داروهای مورد نیاز از خارج وارد می شود و 97 درصد دیگر را داخل کشور تولید می کنیم.
**************************************
این مطالب گزیده ای از اخبار 24 ساعت گذشته ایرنا در حوزه استانهاست که قرار است از این پس هر روز در قالب بسته خبری منتشر شود.

1906**1021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: كليات اخبار استانها سفر رئيس جمهوري سيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند

رئیس شورای شهر تهران گفت: تمام شوراها باید برنامه‌ریزی کنند تا مشارکت مردم در همه امور به حداکثر برسد و از این ظرفیت عظیم استفاده کنند؛ اگر مردم پای‌کار باشند بسیاری از مشکلات را حل خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، شامگاه _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ مهدی چمران در همایش روز ملی شوراها که با حضور مسئولان کشوری، مدیران شهری و بیش از دوهزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی استان‌ها برگزار شد، با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهار کرد: اصول ۱۰۱ و ۱۰۶ قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند ۱۰۳ قانون اساسی هم تأکید می‌شود که مسئولان در بخش‌های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رُکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رُکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضائی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متأسفانه امروزه شاهدیم از بین ۱۲۶ هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بنده بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه‌های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

قانون شوراها باید اصلاح شود

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو نایب رئیس شورای عالی استان‌ها در ادامه این همایش با تأکید بر ضرورت اصلاح قوانین شورایی کشور گفت: براساس قوانین و احکام اسلامی، قانون شوراها باید اصلاح شود. این تکلیف ما به عنوان قانون‌گذار است که شرایط را برای عمل مؤثرتر شوراها فراهم کنند و عمل مؤثر نیز در گرو افزایش ضریب تأثیرگذاری بر دستگاه‌های مجری قانون است. این نیاز مبرم نه‌فقط در سطح نهادهای عالی در نظام شورایی بلکه حتی شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز وجود دارد تا بتوانند نمایندگی شایسته و مطلوبی از مردم داشته باشند.

کنش‎گری دوطرفه شوراها میان مردم و حاکمیت

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم بیان کرد: از روستاهای با ۲۰ خانوار جمعیت گرفته تا کلانشهرهای چندمیلیون نفری، این شوراهای اجتماعی شهر و روستا هستد که در مقام حلقه واسطه میان حاکمیت و مردم عمل می‌کنند. بر همین اساس، از آن‌جا که تکلیف ما ناظر بر تقویت امیدواری در مردم است، شما عزیزان باید به موازات پیگیری مطالبات مردم، انعکاس‌دهنده خدمات قابل توجهی باشید که امروزه از طرف دولت درحال انجام است.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دولت سیزدهم در عرصه اجرای قوانین، مجلس در حوزه قانون‌گذاری و قوه قضائیه در راستای رسیدگی به شکایات، تحول چشمگیر و اراده قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و اینجاست که شوراها می‌توانند به میدان بیایند و همانطور که حرف مردم را به گوش مسئولان می‌رسانند، خدمت نظام را هم به اطلاع مردم برسانند.

کد خبر 750201

دیگر خبرها

  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور